Actie hypotheekadvies voor BVCB – leden

Update 12 juni 2019: fload is nog steeds sponsor van BVCB (doeksponsor op het hoofdveld) maar onderstaande actie is beëindigd. 

Voor echt onafhankelijk Hypotheekadvies in Bergschenhoek ga je naar fload. Wij adviseren en bemiddelen nagenoeg alle hypotheken. Welke hypotheek past het beste bij jou? Die van een bekende bank of van die nieuwe innoverende speler in de hypotheekmarkt? Wij begeleiden je op een deskundige manier vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat jouw hypotheek helemaal geregeld is.

Fload is de trotse shirtsponsor van BVCB JO8-6. Mark van Luijk, mede-eigenaar van Fload, is actief als leider van dit team, trainer van de JO7 en is daarnaast ook lid van de sponsorcommissie van BVCB.

Met onze actie voor hypotheekadvies kunnen we BVCB leden een mooie korting geven en tegelijk onze vereniging nog meer helpen.

Een echte win-win actie dus. Op deze pagina lees je meer over hoe e.e.a. werkt.

Korting voor BVCB – leden

Fload geeft BVCB – leden € 125,- korting op de hieronder genoemde tarieven voor hypotheekadvies. Je kunt de korting claimen door in het contactformulier te vermelden dat je BVCB lid bent. Ook ouders van jeugdleden kunnen gebruik maken van deze korting, vermeld dan ook in welk team je kind speelt.

De korting geven wij voor alle BVCB leden die ons inschakelen voor een volledig hypotheekadvies.

De actie is geldig tot en met het seizoen 2021/2022.

De korting kan niet gecombineerd worden met eventuele andere acties en kortingen.

Extra sponsorbijdrage

Schakel je ons in voor hypotheekadvies? Dan profiteer je niet alleen zelf van de korting, je helpt ook BVCB aan extra sponsorinkomsten. Voor elk hypotheekadvies van een BVCB – lid betalen wij € 125,- extra aan sponsoring aan BVCB.

Vrijblijvende kennismaking

Je wilt meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? In een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek maken wij graag kennis met je. Wij bespreken graag met je op welke manier wij je het best van dienst kunnen zijn bij het advies over en het regelen van je hypotheek.

Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen wij je vaak ook al een antwoord geven op vragen als:

Kosten hypotheekadvies

Bij ons staat het maatwerk van ons hypotheekadvies en de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Maar we begrijpen ook dat het voor jou belangrijk is om te weten welke tarieven wij hanteren voor hypotheekadvies.

Wij spreken met elke klant vooraf een vaste totaalprijs af waarvoor we al het werk doen dat nodig is om de hypotheek te kunnen regelen. Bij fload kom je dus nooit voor verrassingen te staan. Geen extra kosten als we meer tijd besteden aan het advies dan wij vooraf hebben ingeschat, geen verplicht maandelijks abonnement.

En let op: als je hypotheek via ons geregeld wordt, betaal je geen afsluitkosten aan de bank bovenop onze tarieven.

Enkele voorbeelden van onze reguliere tarieven (hier gaat de BVCB-korting dus nog vanaf):

hypotheekadvies voor een starter
vast tarief: € 2.195

Meer informatie

Iemand die voor het eerst een huis gaat kopen, alleenstaand of met een partner die ook voor het eerst een huis koopt. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks).

hypotheekadvies voor een doorstromer
vast tarief: € 2.695

Meer informatie

Iemand die al een koophuis met hypotheek heeft of in het verleden heeft gehad en nu een volgende woning wil kopen. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks). Er zijn geen bijzonderheden die het advies complexer maken, zoals een restschuld, echtscheiding etc..

hypotheekadvies voor een ondernemer
maatwerktarief vanaf € 3.195

Meer informatie

Hypotheekadvies voor ondernemers is onze specialisatie. fload heeft ruime ervaring met hypotheekadvies voor ondernemers, het lezen van de jaarrekening en deze op de juiste manier uitleggen aan de geldverstrekker.
Door te kiezen voor fload, vergroot u de kans dat uw hypotheek op tijd rond komt.

Juist omdat elke ondernemer verschillend is, werken wij voor ondernemers met maatwerk-dienstverlening waarbij het tarief afhankelijk is van het totaalbeeld van uw situatie.

Afspraak maken hypotheekadvies

Wij werken vanuit het Business Center Lansingerland, in Bergschenhoek (nabij het gemeentehuis). Er is hier ruime gratis parkeergelegenheid.

Vul nu onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek.


    Wat onze klanten zeggen over ons hypotheekadvies?

    Dat wij goed werk leveren en jouw belangen centraal stellen, dat vinden wij vanzelfsprekend . Op de onafhankelijke website www.advieskeuze.nl worden beoordelingen van onze klanten verzameld. Ook kun je ons hier vergelijken met andere hypotheekadviseurs in de regio Lansingerland Als je op deze website zoekt op “hypotheekadvies Bergschenhoek” kom je ons vanzelf tegen.