We leven in een financiële wereld die steeds en snel verandert. Wij staan daarom niet alleen voor onze klanten klaar op het moment dat een hypotheek of pensioen geregeld moet worden. Bij fload gaat het erom dat onze klanten een gevoel van rust hebben als het gaat om hun financiële zaken.

Als financiële regisseurs zetten wij onze kennis en ervaring graag voor u in. Dat wij daarin volledig onafhankelijk zijn spreekt voor zich. Want wij kunnen u alleen echt adviseren als alleen uw belang voorop staat.

Over onze adviseurs

hypotheekadviseur

Pascal Noz
Eigenaar

” Betrokken, betrouwbaar en realistisch”; “Een duidelijk goed onderlegde gesprekspartner, die rust en vertrouwen geeft”. Een paar quotes uit reviews van mijn klanten waar ik erg trots op ben.

Een klant die het vertrouwen heeft om de regie van zijn financiele situatie aan mij over te dragen, dat is de echte drive in mijn werk.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat mijn kennis altijd up to date is om mijn klanten van het beste hypotheekadvies te kunnen voorzien of van een goed doordacht financieel plan.

Maar naast kennis is ervaring ook belangrijk. Na mijn studie fiscaal recht (Erasmus universiteit) en meer dan 20 jaar werkervaring (PWC, BDO, Van Lanschot Bankiers, 7 jaar zelfstandig financieel adviseur), durf ik wel te zeggen dat ik genoeg kennis en ervaring heb opgebouwd om diverse soorten relaties echt toegevoegde waarde te kunnen bieden. Niet alleen particulieren maar zeker ook ondernemers en dga’s. Hoe complexer de bedrijfsstructuur, hoe beter.

En de drive en betrokkenheid die ik heb voor mijn klanten heb ik ook als ik even niet “fload” ben. Als ik samen met mijn vrouw schaats of skeeler probeer ik ook altijd het beste uit mijzelf te halen en nieuwe dingen te leren. Maar ik kan er net zoveel van genieten als ik, naast het voetbalveld, schaatsbaan of skeelerpiste, naar mijn 2 dochters kijk.

Pensioenadviseur

Mark van Luijk
Eigenaar

“Helder, duidelijk en open”, dat is hoe mijn klanten mij vaak omschrijven.

Adviseren is een mooi vak. Veel adviseurs vinden dat ze een goede adviseur zijn omdat ze verstand van zaken hebben. Dat is natuurlijk belangrijk, maar bij adviseren komt meer kijken. Inleven in de klant, goed luisteren en de juiste vragen stellen: dat in willekeurige volgorde. Telkens op zo’n manier dat het belang van mijn klant centraal staat. Ik vind het erg belangrijk dat mijn klant begrijpt waarom ik iets adviseer, daar besteed ik dan ook veel aandacht aan.

In de eerste plaats ben ik adviseur op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, met als specialisme de pensioenregeling. In het jaar 2000 ben ik begonnen op een pensioenafdeling bij Nationale Nederlanden, waarna ik heb gewerkt als pensioenadviseur bij Van Lanschot en Univé. Daarnaast heb ik op interim-basis gewerkt voor Zwitserleven en twee advieskantoren. Ik heb diverse pensioenvakopleidingen gevolgd en een specialistische HBO-bachelor “Pensions & Life Assurance” afgerond.

Sinds 2010 adviseer ik ook over particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen en hypotheken.

De combinatie van hypotheekadvies en pensioenadvies maakt dat je je klant veel beter inzichtelijk kunt maken hoe bepaalde doelen behaald kunnen worden. Bijvoorbeeld bij een keuze tussen opbouwen van meer pensioen, of aflossen op de hypotheek.

Je komt mij in Lansingerland niet alleen tegen als financieel adviseur, maar ook als vrijwilliger bij voetbalvereniging BVCB. Zelf ben ik trainer van een selectieteam bij de pupillen en daarnaast is fload trotse sponsor van BVCB.