Verzekeringen voor ondernemers

Wij adviseren ondernemers over hoe ze de risico’s die ze als ondernemer lopen kunnen verzekeren. Iedere ondernemer is anders en daarom is advies over verzekeringen maatwerk.

Startende ondernemer

Welke verzekeringen heb ik nodig als startende ondernemer? Deze vraag wordt heel vaak gesteld, maar ook hier is bij iedereen het antwoord anders.

Vaak hebben startende ondernemers nog geen grote financiële buffers en is het daarom extra belangrijk om goed verzekerd te zijn. Maar een goeie verzekering kan best prijzig zijn, wat vaak voor een startende ondernemer juist weer lastig is omdat er vaak ook niet veel budget is.

Wij zijn zelf ondernemers en hebben een groot netwerk van andere ondernemers om ons heen. Dat helpt ons om jou het juiste advies te geven, wij helpen jou om de juiste keuzes te maken.

En we helpen je ook graag aan interessante contacten in ons netwerk, bij ons ben je niet alleen klant maar ook een partner in ons professionele netwerk!

Bestaande ondernemers

Als bestaande ondernemer heb je waarschijnlijk al een tijd geleden wat verzekeringen geregeld.

Maar hoe vaak neem jij je ondernemersverzekeringen onder de loep? Misschien zijn de uitgangspunten van je verzekeringen achterhaald, zijn je bedrijfsactiviteiten veranderd of ben je simpelweg meer omzet gaan maken. Zijn je verzekeringen aangepast met wat er in jouw onderneming is veranderd en is de premie die je betaalt nog steeds gunstig?

Wij geven graag een second opinion op je huidige verzekeringspakket, zodat je weer goed verzekerd verder kunt gaan met ondernemen.

Verzekering

Voor welke ondernemers?

Wij werken voor ondernemers / zzp-ers in het MKB en richten ons op een aantal specifieke doelgroepen.

Onze manier van werken sluit erg goed aan bij ondernemers in de zakelijke dienstverlening zoals accountants, advocaten, makelaars, notarissen en reclamebureaus.

Waarom kies je voor fload?

Een vlotte en deskundige aanpak, korte lijntjes en onafhankelijk advies.
Als dat is wat je zoekt, dan kies je voor ons.

Op een ontspannen manier gaan we het gesprek met onze klanten aan. Vaak zegt onze klant over ons dat we alles duidelijk uitleggen, dat we goed bereikbaar zijn en dat we snel handelen.

Naast goed en onafhankelijk advies over verzekeringen, kunnen ondernemers bij ons ook terecht voor deskundig advies over pensioenen en hypotheken.

Alles onder één dak dus, wel zo prettig.

in welke regio werkt fload?

Zelf zijn we gevestigd in Zoetermeer en het liefst werken we samen met ondernemers uit de buurt.
Zo kunnen we beter een band opbouwen en de relatie met de kant onderhouden.

Dat betekent dat onze klanten voornamelijk gevestigd zijn in Zuid-Holland, met name in plaatsen zoals Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Delft, Den Haag en Rotterdam.

Maar locatie vinden wij het minst belangrijk in het vinden van samenwerkingen, dus neem gerust contact met ons op als je bedrijf niet in ons gebruikelijke werkgebied gevestigd is.