Een onafhankelijk hypotheekadvies begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk om eerst te kijken of wij u verder kunnen helpen. U kunt kijken of fload voor u de beste partij is. Na afloop van het kennismakingsgesprek geven wij aan wat we kunnen doen en wat de kosten zijn. Een duidelijk en scherp tarief, dus nooit verrassingen achteraf.

Gaat u met ons in zee, dan krijgt u deskundig advies over welke oplossing het beste past in uw situatie. Daar zoeken wij dan de best passende hypotheek bij. We kijken dan uiteraard naar de scherpste rente maar ook naar de beste voorwaarden, nu maar ook voor later.  En we zijn echt onafhankelijk, dus voor ons telt alleen uw belang! En we ontzorgen u in het gehele traject, van kennismaking tot het afsluiten van de hypotheek maar ook in de periode daarna.

Bij het hypotheekadvies adviseren wij niet alleen met betrekking het hypotheekproduct, er wordt ook gekeken naar calamiteiten (arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden), pensioen, testamenten e.d. Zodat uw financiële zaken nu en in de toekomst goed geregeld zijn.

Spreek u dit aan, neem dan vrijblijvend contact op.

Onafhankelijk Hypotheekadvies

Een belangrijke reden om voor fload te kiezen? De onafhankelijkheid: bij fload krijgt u eerst deskundig advies over hoe uw hypotheek het meest aansluit bij uw wensen en situatie. Daarna wordt bekeken welke bank / geldverstrekker daar een passend product en een scherpe rente bij heeft. Dat kan zelfs uw eigen huisbank zijn.
U krijgt onafhankelijk hypotheekadvies waarbij uw belang centraal staat.

Tarieven

Bij fload kunt u terecht met alle denkbare hypotheekvragen. Wij bieden dienstverlening op maat en hanteren eerlijke, passende tarieven passend bij uw vraag en situatie.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende opgave van ons tarief in uw situatie.

Erg belangrijk om te weten: bij fload komt u nooit voor verrassingen te staan. Geen extra kosten als we meer tijd besteden aan uw advies dan wij vooraf hebben ingeschat.

Enkele voorbeelden van onze tarieven:

hypotheekadvies voor een starter
vast tarief: € 2.550

Meer informatie

Iemand die voor het eerst een huis gaat kopen, alleenstaand of met een partner die ook voor het eerst een huis koopt. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks).

hypotheekadvies voor een doorstromer
vast tarief: € 2.850

Meer informatie

Iemand die al een koophuis met hypotheek heeft of in het verleden heeft gehad en nu een volgende woning wil kopen. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks). Er zijn geen bijzonderheden die het advies complexer maken, zoals een restschuld, echtscheiding etc..

hypotheekadvies voor een ondernemer
maatwerktarief vanaf € 3.350

Meer informatie

Hypotheekadvies voor ondernemers is onze specialisatie. fload heeft ruime ervaring met hypotheekadvies voor ondernemers, het lezen van de jaarrekening en deze op de juiste manier uitleggen aan de geldverstrekker.
Door te kiezen voor fload, vergroot u de kans dat uw hypotheek op tijd rond komt.

Juist omdat elke ondernemer verschillend is, werken wij voor ondernemers met maatwerk-dienstverlening waarbij het tarief afhankelijk is van het totaalbeeld van uw situatie.

Niet onbelangrijk: in bovengenoemde tarieven voor hypotheekadvies zijn alle advieswerkzaamheden inbegrepen. u krijgt dus een onafhankelijk hypotheekadvies, er wordt voor u bemiddeld bij het tot stand komen van de hypotheek én u krijgt onafhankelijk advies over alle bij de hypotheek benodigde risicoverzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering of woonlastenverzekering.

Wij hebben bovendien een groot netwerk onder makelaars, taxateurs, notarissen en andere deskundigen die u mogelijk nodig heeft bij de aankoop van uw woning. Wij verzorgen graag de contacten voor u met deze deskundigen, zodat alle zorgen bij u uit handen genomen worden.

Afspraak maken?

U wilt meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek maken wij graag kennis met u. Wij bespreken graag met u op welke manier wij u het best van dienst kunnen zijn bij het advies over en het regelen van uw hypotheek?

Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen wij u vaak ook al een antwoord geven op vragen als:

Hoeveel kan ik lenen

Wat worden de maandlasten

Wat is de huidige rente

Hoeveel eigen geld moet ik inzetten

Wij leggen graag alles aan u uit. Als u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.