Verzekeringen voor bedrijven

Wij adviseren bedrijven over de zogenaamde verzekerbare arbeidsvoorwaarden en aansprakelijkheid.

Dat betekent dat we samen met onze klant in kaart brengen welke risico’s er zijn en dan per risico bekijken of en zo ja hoe dit verzekerd moet worden.

Een groot deel van onze toegevoegde waarde als verzekeringsadviseur is dat wij onafhankelijk zijn in ons advies over de keuze van een verzekeraar.
Als onafhankelijke verzekeringsadviseurs begeleiden we onze klanten in het maken van de keuze of een bepaald risico verzekerd moet worden en zo ja hoe én bij welke verzekeringsmaatschappij je je verzekering het beste kunt onderbrengen.

Wij werken -al dan niet via tussenkomst van inkooporganisaties- samen met vele verzekeringsmaatschappijen zodat wij altijd een adequate verzekeringsoplossing kunnen verzorgen die past bij de wensen en omstandigheden van onze klant.

Voor het verzekeren van “zaken” zoals gebouwen, inventaris en voertuigen werken wij samen met adviseurs die zich daarin gespecialiseerd hebben.

Voor welke bedrijven?

Wij werken voor bedrijven in het MKB en richten ons op een aantal specifieke doelgroepen.

Onze manier van werken sluit erg goed aan bij bedrijven in de particuliere en zakelijke dienstverlening met adviserende beroepen zoals accountants, advocaten, ICT-professionals, marketingbedrijven, makelaars en ingenieursbureaus.

Ook hebben wij veel ervaring met uitzendbureaus, vastgoedbeheerders en bedrijven in de groothandel.

Waarom kies je voor fload?

Een vlotte en deskundige aanpak, korte lijntjes en onafhankelijk advies.
Als dat is wat je zoekt, dan kies je voor ons.

Op een ontspannen manier gaan we het gesprek met onze klanten aan. Vaak zegt onze klant over ons dat we alles duidelijk uitleggen, dat we goed bereikbaar zijn en dat we snel handelen.

Daarnaast is onze onafhankelijkheid een belangrijke reden om voor ons te kiezen. Elke verzekeraar is uniek en specifiek in zijn productaanbod, voorwaarden en premie. Dat biedt kansen als je het overzicht weet te behouden. En dat is precies waar we goed in zijn.

in welke regio werkt fload?

Zelf zijn we gevestigd in Zoetermeer en het liefst werken we samen met bedrijven uit de buurt.
Zo kunnen we beter een band opbouwen en de relatie met de kant onderhouden.

Dat betekent dat onze klanten voornamelijk gevestigd zijn in Zuid-Holland, met name in plaatsen zoals Zoetermeer, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Delft, Den Haag en Rotterdam.

Maar locatie vinden wij het minst belangrijk in het vinden van samenwerkingen, dus neem gerust contact met ons op als je bedrijf niet in ons gebruikelijke werkgebied gevestigd is.