Financieel advies

De term “financieel advies” is een breed begrip. Bij fload verzorgen wij financieel advies over pensioenen, hypotheken en verzekeringen.

Ook verzorgen we belastingaangiften voor particulieren en ondersteunen we andere adviseurs binnen onze specialisaties.

Binnen fload kennen wij drie specialisaties:

 • Hypotheekadvies voor ondernemers
 • Pensioenadvies voor bedrijven
 • Financiele planning
team fload

Hypotheekadvies voor ondernemers

Onze hypotheekadviseur heeft veel ervaring met het adviseren van ondernemers en begeleiden van hun hypotheekaanvraag richting de bank. Juist voor ondernemers zijn wij als hypotheekadviseur van toegevoegde waarde bij een hypotheekaanvraag.

Het bepalen van uw zakelijk inkomen, deze toelichten en verdedigen richting de bank én tegelijkertijd ook hebben voor uw positie (met bijkomende risico’s én voordelen) als ondernemer, daar zijn wij succesvol in.

Pensioenadvies voor bedrijven

Onze pensioenadviseur helpt bedrijven om de collectieve pensioenregeling voor de werknemers in goede banen te leiden.

Veel van onze klanten werden verrast, hoe prettig het is om een deskundige aan hun zijde te hebben die opkomt voor hun belangen, die zorgt voor een sterkere positie richting de pensioenuitvoerder en juiste communicatie richting de werknemers.

Stel hier uw vraag


  Financiële planning

  Financiële planning is een vorm van financieel advies waarbij vaak verschillende onderwerpen tegelijk spelen. Bijvoorbeeld een echtscheiding, waarbij advies nodig is over de verdeling van de pensioenen, de hypotheek en het huis.

  In dit soort gevallen bundelen de pensioenspecialist en de hypotheekspecialist hun krachten en krijgt u het beste financieel advies.

  Overig financieel advies

  Hypotheekadvies voor particulieren

  Als onafhankelijk hypotheekadviseur verwelkomen wij natuurlijk ook graag particulieren als klant.

  Of u nu voor het eerst een huis koopt, of doorstromer bent, wij helpen u om de juiste hypotheek te kiezen met passende voorwaarden en een scherpe rente.

  Als u meer wilt weten over ons hypotheekadvies, dan leest u hier verder of neemt u contact op via het contactformulier.

  Pensioenadvies voor particulieren

  Heeft u een pensioentekort en wilt u via banksparen een lijfrente opbouwen?

  Pensioenadvies voor ondernemers

  Ondernemers hebben een bijzondere positie als het gaat om pensioen. Datzelfde geldt bij ondernemers voor wat er geregeld is bij arbeidsongeschiktheid.

  Bij fload hebben wij veel ervaring met financieel advies voor ondernemers. Wij zien dit vaak als onderdeel van financiële planning en zorgen er meestal in 1 advies voor dat een ondernemer zijn zaakjes goed geregeld heeft bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en zijn oudedag.

  Verzekeringen

  Bent u klant bij ons? Dan kunt u rekenen op volledige bediening. Wij ontzorgen u dan ook graag als het gaat om uw verzekeringsvragen.

  Voor particulieren verzorgen wij enerzijds verzekeringen met scherpe tarieven en keurige voorwaarden voor de meest gangbare verzekeringen en anderzijds deskundig advies over het verzekering van exclusieve zaken zoals auto’s in het duurdere segment, kunst, verzamelingen en kostbaarheden.