Hypotheek Zoetermeer

Direct afspraak maken

Voor echt onafhankelijk hypotheekadvies in Zoetermeer gaat u naar fload. Wij adviseren en bemiddelen nagenoeg alle hypotheken. Welke hypotheek ook het beste bij u past, die van een bekende bank of van die nieuwe innoverende speler in de hypotheekmarkt, wij begeleiden u op een deskundige manier vanaf de eerste kennismaking tot het moment dat uw hypotheek helemaal geregeld is. Op deze pagina leest u meer over Hypotheek Zoetermeer.

Hypotheek Zoetermeer, vrijblijvende kennismaking

U wilt meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek maken wij graag kennis met u. Wij bespreken graag met u op welke manier wij u het best van dienst kunnen zijn bij het advies over en het regelen van uw hypotheek?

Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen wij u vaak ook al een antwoord geven op vragen als:

Kosten hypotheek Zoetermeer

Hoewel het maatwerk van ons hypotheekadvies en de kwaliteit van onze dienstverlening bij ons voorop staat, begrijpen wij dat het voor u ook belangrijk is om te weten welke tarieven wij hanteren voor hypotheekadvies.

Wij spreken met elke klant vooraf een vaste totaalprijs af waarvoor we al het werk doen dat nodig is om de hypotheek te kunnen regelen. Bij fload komt u dus nooit voor verrassingen te staan. Geen extra kosten als we meer tijd besteden aan uw advies dan wij vooraf hebben ingeschat, geen verplicht maandelijks abonnement.

En let op: als uw hypotheek via ons geregeld wordt, betaalt u geen afsluitkosten aan de bank bovenop onze tarieven.

Enkele voorbeelden van onze tarieven:

hypotheekadvies voor een starter
vast tarief: € 1.995

Meer informatie

Iemand die voor het eerst een huis gaat kopen, alleenstaand of met een partner die ook voor het eerst een huis koopt. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks).

hypotheekadvies voor een doorstromer
vast tarief: € 2.495

Meer informatie

Iemand die al een koophuis met hypotheek heeft of in het verleden heeft gehad en nu een volgende woning wil kopen. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks). Er zijn geen bijzonderheden die het advies complexer maken, zoals een restschuld, echtscheiding etc..

hypotheekadvies voor een ondernemer
maatwerktarief vanaf € 2.995

Meer informatie

Hypotheekadvies voor ondernemers is onze specialisatie. fload heeft ruime ervaring met hypotheekadvies voor ondernemers, het lezen van de jaarrekening en deze op de juiste manier uitleggen aan de geldverstrekker.
Door te kiezen voor fload, vergroot u de kans dat uw hypotheek op tijd rond komt.

Juist omdat elke ondernemer verschillend is, werken wij voor ondernemers met maatwerk-dienstverlening waarbij het tarief afhankelijk is van het totaalbeeld van uw situatie.

Afspraak maken hypotheek Zoetermeer

Wij werken vanuit het Business Center Lansingerland, in Bergschenhoek (nabij het gemeentehuis). Er is hier ruime gratis parkeergelegenheid.

Vul nu onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek.


    team fload

    Wat onze klanten zeggen over ons hypotheekadvies?

    Dat wij goed werk leveren en uw belangen centraal stellen, dat vinden wij vanzelfsprekend . Op de website www.advieskeuze.nl , gelieerd aan de consumentenbond, worden beoordelingen van onze klanten verzameld. Ook kunt u ons hier vergelijken met andere hypotheekadviseurs in de regio.