Hypotheekadvies ABN AMRO Berkel en Rodenrijs

Wilt u in Lansingerland advies over een hypotheek van ABN AMRO? Sinds18 mei 2018 kunt u niet meer terecht bij het kantoor van ABN AMRO aan de Westerwater in Berkel en Rodenrijs.

ABN AMRO verwijst u naar hun kantoor aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam, of u kunt gebruikmaken van webcam-advies.

Wij van fload bieden u een aantrekkelijk alternatief: persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies.

Advies over uw ABN AMRO hypotheek bij fload

Als onafhankelijk intermediair werken wij samen met een groep hypotheekverstrekkers die wij met zorg hebben geselecteerd. Ook ABN AMRO behoort tot deze groep vooraanstaande hypotheekverstrekkers.

Fload is voor iedereen in Lansingerland en Rotterdam-Noord goed bereikbaar. Wij zijn gevestigd in het Business Center Lansingerland naast het gemeentehuis, waar ruime gratis parkeergelegenheid is.

Een onafhankelijk hypotheekadvies begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk om eerst te kijken of wij u verder kunnen helpen. U kunt kijken of fload voor u de beste partij is. Na afloop van het kennismakingsgesprek geven wij aan wat we kunnen doen en wat de kosten zijn. Een duidelijk en scherp tarief, dus nooit verrassingen achteraf.

Gaat u met ons in zee, dan krijgt u deskundig advies over welke oplossing het beste past in uw situatie. Daar zoeken wij dan de best passende hypotheek bij. We kijken dan uiteraard naar de scherpste rente maar ook naar de beste voorwaarden, nu maar ook voor later.  En we zijn echt onafhankelijk, dus voor ons telt alleen uw belang! We ontzorgen u in het gehele traject, van kennismaking tot het afsluiten van de hypotheek maar ook in de periode daarna.

Bij het hypotheekadvies adviseren wij niet alleen met betrekking het hypotheekproduct, er wordt ook gekeken naar calamiteiten (arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden), pensioen, testamenten e.d. Zodat uw financiële zaken nu en in de toekomst goed geregeld zijn.

Met welke vragen over uw ABN AMRO hypotheek kunt u bij fload terecht?

Uw eerste hypotheek bij ABN AMRO afsluiten

Je hebt nog geen hypotheek en bent van plan om je eerste woning te kopen. Natuurlijk wil je dit bij een betrouwbare partij doen, juist daarom overweeg je om je hypotheek bij ABN AMRO af te sluiten.

Juist omdat je nooit eerder een hypotheek hebt afgesloten, vind je het ook prettig om door een deskundige geholpen te worden.
Bij fload helpen we je graag bij het maken van deze belangrijke keuze. Is ABN AMRO voor jou de beste keuze, dan regelen we een hypotheek bij ABN AMRO. Als we zien dat we je bij een andere partij beter kunnen helpen, dan doen we dat. Onafhankelijk advies loont!

Uw hypotheek oversluiten van of naar ABN AMRO

U heeft een hypotheek bij een andere hypotheekverstrekker dan ABN AMRO, maar niet met de meest gunstige voorwaarden. Mogelijk kunt u betere voorwaarden en/of rente krijgen als u uw hypotheek oversluit naar een andere hypotheekverstrekker, zoals ABN AMRO.

Andersom kan natuurlijk ook, uw ABN AMRO hypotheek oversluiten naar een andere partij om betere voorwaarden en/of lagere maandlasten te realiseren.

Bij fload geven we hierover onafhankelijk advies. Wij berekenen voor u of het de moeite loont en naar welke partij u het beste kunt overstappen.

Second opinion op uw nieuwe renteaanbod van ABN AMRO

Heb je een hypotheek bij ABN AMRO en loopt de rentevaste periode binnenkort af? Dan krijg je van de bank een nieuw rentevoorstel, ongetwijfeld gaat de rente omlaag.

Maar betekent het feit dat je rente omlaag gaat ook dat je een goed renteaanbod hebt gekregen?

En is een lagere rente in jouw geval ook gunstig? Als je een (bank)spaarhypotheek hebt dan kan een lagere rente zomaar betekenen dat je meer moet gaan betalen.

fload kijkt met je mee en helpt je de juiste keuze te maken!

Uw ABN AMRO hypotheek wijzigen

Meer aflossen, of op een andere manier. Je veel te dure overlijdensrisicoverzekering loskoppelen, opzeggen en opnieuw afsluiten tegen een lagere premie.

De waarde van je beleggingspolis gebruiken om de hypotheek te verlagen?

Een lagere rente afspreken omdat je huis meer waard is geworden en/of er inmiddels flink is afgelost?

Allemaal onderwerpen waarover wij je kunnen adviseren én begeleiden als je overweegt om je ABN AMRO hypotheek te veranderen.

Uw ABN AMRO hypotheek verhogen

Wil je je huis verbouwen of groot onderhoud laten uitvoeren en dit financieren door je ABN AMRO hypotheek te verhogen?

U kunt bij fload terecht voor advies hierover, maar ook om het vervolgens richting ABN AMRO te regelen.

Uw volgende woning bij ABN AMRO financieren

Gaat u verhuizen en overweegt u uw nieuwe woning te financieren met een ABN AMRO hypotheek?

fload kijkt en denkt met u mee, onderzoekt of een ABN AMRO hypotheek de beste optie is en begeleidt u in de aanvraag van de hypotheek die het beste bij u past.

Kosten hypotheekadvies ABN AMRO Berkel en Rodenrijs

Als u advies wilt over de hypotheken van ABN AMRO kunt u uiteraard terecht bij de hypotheekadviseur van ABN AMRO zelf, de tarieven van deze adviseur vindt u hier.

Wilt u onafhankelijk hypotheekadvies over uw ABN AMRO hypotheek, dan kunt u bij fload terecht. Hieronder staan onze all-in tarieven overzichtelijk vermeld.

hypotheekadvies voor een starter
vast tarief: € 1.995

Meer informatie

Iemand die voor het eerst een huis gaat kopen, alleenstaand of met een partner die ook voor het eerst een huis koopt. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks).

hypotheekadvies voor een doorstromer
vast tarief: € 2.495

Meer informatie

Iemand die al een koophuis met hypotheek heeft of in het verleden heeft gehad en nu een volgende woning wil kopen. Het inkomen waar de hypotheek op gebaseerd wordt komt uit een baan (dus niet uit een zelfstandige onderneming of iets dergelijks). Er zijn geen bijzonderheden die het advies complexer maken, zoals een restschuld, echtscheiding etc..

hypotheekadvies voor een ondernemer
maatwerktarief vanaf € 2.995

Meer informatie

Hypotheekadvies voor ondernemers is onze specialisatie. fload heeft ruime ervaring met hypotheekadvies voor ondernemers, het lezen van de jaarrekening en deze op de juiste manier uitleggen aan de geldverstrekker.
Door te kiezen voor fload, vergroot u de kans dat uw hypotheek op tijd rond komt.

Juist omdat elke ondernemer verschillend is, werken wij voor ondernemers met maatwerk-dienstverlening waarbij het tarief afhankelijk is van het totaalbeeld van uw situatie.

All-in tarief hypotheekadvies

Niet onbelangrijk: in bovengenoemde tarieven voor hypotheekadvies zijn alle werkzaamheden inbegrepen, ook de afsluitkosten van uw ABN AMRO hypotheek. U krijgt dus een compleet hypotheekadvies, er wordt voor u bemiddeld met ABN AMRO bij het tot stand komen van de hypotheek én u krijgt advies over alle verzekeringsproducten die u bij uw hypotheek zou moeten afsluiten (zoals de overlijdensrisicoverzekering en de woonlastenbeschermer).

Wij hebben bovendien een groot netwerk onder makelaars, taxateurs, notarissen en andere deskundigen die u mogelijk nodig heeft bij de aankoop van uw woning. Wij verzorgen graag de contacten voor u met deze deskundigen, zodat alle zorgen bij u uit handen genomen worden

Afspraak maken hypotheekadvies ABN AMRO Berkel en Rodenrijs?

U wilt meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek maken wij graag kennis met u. Wij bespreken graag met u op welke manier wij u het best van dienst kunnen zijn bij het advies over en het regelen van uw hypotheek?

Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen wij u vaak ook al een antwoord geven op vragen als:

Wij leggen graag alles aan u uit. Als u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Contactformulier hypotheekadvies ABN AMRO Berkel en Rodenrijs


  Neemt u liever direct contact met ons op? U bent van harte welkom, zie hiervoor onderstaande contactgegevens

  Contactgegevens hypotheekadvies ABN AMRO Berkel en Rodenrijs

  Telefoonnummer hypotheekadvies     
  010-3138410

  Kantoor hypotheekadvies
  Tobias Asserlaan 7, Bergschenhoek

  Openingstijden hypotheekadvies
  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00
  Avondafspraken in overleg mogelijk