Hypotheekadviseur Den Haag

U zoekt een hypotheekadviseur in Den Haag? U bent -op afspraak- bij ons van harte welkom voor onafhankelijk advies en bemiddeling van hypotheken. Wij ontvangen u in het kantoor van Smash Makelaars.

Voor onze klanten maken wij eerst inzichtelijk welk soort hypotheek het beste bij ze past. We gaan samen de maandlasten van de hypotheek berekenen waarbij we uiteraard kijken naar de hypotheekrente van verschillende rentevaste periodes. We vergelijken (combinaties van) verschillende hypotheekvormen zoals de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Zodra we weten aan welke eisen uw hypotheek moet voldoen, gaan we voor u onderzoeken welke aanbieders hiervoor de beste aanbieding kunnen doen. Hierbij zoeken we voor u naar de laagste hypotheekrente, maar ook naar de beste voorwaarden. Wij zoeken naar een hypotheek die bij u past, nu en in de toekomst.

Meer details over ons hypotheekadvies leest u hier.

Hypotheekadviseur Den Haag, vrijblijvende kennismaking

U wilt meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek maken wij graag kennis met u. Wij bespreken graag met u op welke manier wij u het best van dienst kunnen zijn bij het advies over en het regelen van uw hypotheek?

Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen wij u vaak ook al een antwoord geven op vragen als:

  • Hoeveel kan ik lenen
  • Hoe hoog worden de maandlasten ongeveer
  • Wat is de actuele rente voor mijn situatie
  • Wat kost een hypotheekadvies

Wij maken gebruik van het kantoor van Smash Makelaars aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Er is hier ruime parkeergelegenheid, de eerste twee uur parkeert u gratis.

Vul nu onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en gratis hypotheekgesprek.

Afspraak maken hypotheekadvies Den Haag


    team fload

    Wat onze klanten zeggen over ons hypotheekadvies?

    Dat wij goed werk leveren en uw belangen centraal stellen, dat vinden wij vanzelfsprekend . Op de website www.advieskeuze.nl , gelieerd aan de consumentenbond, worden beoordelingen van onze klanten verzameld. Ook kunt u ons hier vergelijken met andere hypotheekadviseurs in de regio Lansingerland Als u op deze website zoekt op “hypotheekadviseur Bergschenhoek” komt u ons vanzelf tegen.