Mark van Luijk Financieel Advies gaat verder als fload

U zocht Mark van Luijk Financieel Advies?

Voor onafhankelijk advies over uw hypotheek en pensioen wilde u de website van Mark van Luijk Financieel Advies bezoeken. Een prima keuze!
Mark van Luijk Financieel Advies heeft zijn krachten gebundeld en zet het onafhankelijk advies over hypotheek en pensioen voort in de maatschap fload.

Mark van Luijk Financieel advies

Welkom bij fload!

Wij zijn gevestigd in het Business Center Lansingerland te Bergschenhoek, u bent van harte welkom!

Kijk verder rond op de website en lees meer over de kracht van onafhankelijk advies, de toegevoegde waarde van financiële planning en de prima dienstverlening van fload op dit gebied.

Bij fload ontmoet u een ervaren onafhankelijke hypotheekadviseur, financieel planner en pensioendeskundige. fload: voor hypotheken, pensioenen en financiële planning.

fload kiest voor ouderwets persoonlijk financieel advies, met vooruitstrevende professionaliteit!

Hypotheekadviseur

Elkaar in de ogen kunnen zien en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken hoeveel hypotheek u kunt krijgen, wat uw maandlasten worden en hoe u de hypotheek wilt aflossen.
Alle mogelijkheden doorgerekend, ruim 20 verschillende hypotheekverstrekkers vergeleken op hypotheekrente én op voorwaarden. Wij nemen u het lastige werk uit handen en maken alles inzichtelijk voor u in een goed leesbaar adviesrapport!

Pensioenadviseur

Voor advies over uw pensioen bent u bij fload aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring als pensioenadviseur voor zowel werkgevers, ondernemers als werknemers/particulieren.
Welke vraag u ook heeft over uw pensioen, u kunt bij ons terecht voor een advies op maat. fload maakt pensioenadvies voor iedereen toegankelijk!

Financiële planner

De financiële planner van fload helpt u om de puzzel te leggen, door een plan te maken hoe u al uw financiële wensen met elkaar in balans krijgt. Hoe u de risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden financieel gezien onder controle krijgt.
Inzicht in en grip op uw financiële situatie, dat is wat u kunt verwachten van een advies van onze financiële planner.